Как да стигнете до нашите офиси

8277, България, Бургаска област, с. Лозенец, ул. Чайка, 102, апарт комплекс Мохито Клуб
141009, Русия, Московска област, Мытищи, Олимпийский проспект, стр. 10
 

Фирма строител на комплекс Мохито Клуб

«ЦАМ Балкан Инвест» ООД

ЕИК 201083093

Строителни лицензи /Удостоверения КСБ: № I - 009620 и № V – 006435

TZAM Balkan Invest е руско-българска предприемаческа компания, която работи на пазара на недвижими имоти от 2009 година. Член е на Камарата на строителите на България.

Реализирала е редица проекти, между които Mojito Club и Villa Stefania – едни от най-разпознаваемите обекти на пазара на ваканционни имоти в България. В портфейла на TZAM Balkan Invest присъстват нови терени, свързани с перспективни проекти, както и амбициозни планове, свързани с разширяването на присъствието на географската карта на България и навлизане в други сегменти на пазара на недвижими имоти.

Уникалната архитектура, съвременните строителни технологии, използването на естествени и дълготрайни материали, вниманието към детайлите и балансираният подход към формирането на цените се възвръщат под формата на лоялно отношение от страна на клиентите - повече от 40% от купувачите са се свързали с TZAM Balkan Invest по препоръка или за втори път.

По-подробна информация за строителя на Мохито Клуб можете да намерите на сайта TZAM Group: www.tzamgroup.com

Условия за ползване на Сайта

Уважаеми интернет-потребители! Посещавайки сайта "mojitoclub.bg" (наричан по-долу "Сайтът") и/или използвайки съдържащата се в него информация, Вие давата своето пълно и безусловно съгласие с посочените Условия.

Съдържание на Сайта

Всички материали, предоставени в този Сайт, имат изключително информационен характер и не са изчерпателни. Цялата информация на този Сайт не представлява публична оферта и може да бъде променяна без предизвестие. Конкретните характеристики на апартаментите, както и списъкът с услуги, следва да бъдат уточнявани преди покупката при представителите на фирмата строител или управляващата компания.

Фирмата стротел на апарткомплекс Мохито Клуб - българската инвестиционно-строителна компания "ЦАМ Балкан Инвест" ООД, както и управляващата комплекса фирма "ЦАМ Пропъртис Мениджмънт" ЕООД, както и другите фирми на TZAM Group (по-долу в текста "TZAM Group"), си запазват правото да променят всички възможни характеристики на комплекса, на отделни апартаменти, тяхната цена и схеми на плащане, списъка и цената на услугите до момента на закупуването на апартамента или поръчването на услуги. Условията за закупуване на апартаментите, последващите отношения между строителя/управляващата компания и всеки купувач на апартаменти, както и между фирмата-изпълнител и потребителя на услуги, ще се уреждат с договори между тях при спазване разпоредбите на закона.

Авторски права

Използването на информация (текстова, графична, аудио-визуална или друга) поместена на този Сайт, може бъде осъществявано само при условие, че се спазват изискванията на законодателството за авторското право и интелектуалната собственост, както и настоящите Условия.

Ограничена отговорност

TZAM Group не носи отговорност за настъпването на неблагоприятни последици, както и за щети от всякакъв характер, настъпили поради ограничаване на достъп или след посещение на Сайта и използване на поместената на него информация, включително, но не само, щети от всякакъв характер, причинени от вируси.

Телефони:

+359 878 987 007

+7 495 222 69 00

Email:

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Искам да получавам информация за промоции и отстъпки

* задължителни полета

Офиси:

8277, България, Бургаска област, Лозенец, ул. Чайка, 102, апарт комплекс Мохито Клуб
141009, Русия, Московска област, Мытищи, Олимпийский проспект, стр. 10

{mosmap lat='55.916417'|lon='37.771349'|zoom='17'|mapType='Satellite'|text='141009, Олимпийский проспект, стр. 10, Мытищи, Московска област, Русия'|tooltip='TZAM Group'|marker='0'|align='center'}

{mosmap lat='42.213479'|lon='27.801429'|zoom='17'|mapType='Satellite'|text='8277, апарт комплекс Мохито Клуб, Лозенец, България'|tooltip='MOJITO CLUB Holiday Residence'|marker='0'|align='center'|kml='http://mojitoclub.bg/images/location/Mojito_Club-Path.kml'